FAQ

Wat kost een toegangskaartje?

De toegang is helemaal gratis. Bezoek de Boergondische markt en neem gratis deel aan allerlei lezingen en workshops. Bekijk prachtige films en documentaires over Brabantse helden of discussieer mee over actuele thema’s op gebied van onze voedselproductie. 

Laat je verrassen en inspireren door onze Brabantse boeren, koks en opinieleiders, hun verhalen over onze streekproducten, en leer bijvoorbeeld alles over oude kooktechnieken. Uiteraard valt er veel te beleven op gebied van eten. Boeren en producenten laten je graag hun typische streekproducten proeven.

Daarnaast is er natuurlijk de spannende wedstrijd tussen de 5 teams van koksleerlingen en hun streekboer. Bezoekers kunnen de fingerfood-gerechtjes die speciaal gemaakt zijn voor deze dag zelf proeven en beoordelen. Ga naar proefkaart kopen.

Wil je als bezoeker plaatsnemen in de publieksjury? 

Koop dan de proefkaart voor 15 euro. Met deze kaart proef alle 10 fingerfoodgerechtjes van de boer&koksteams en stem op je favoriete gerechtje! Bestel de proefkaart online of koop hem bij de ingang.

Kan ik ook zelf deelnemen?

Enthousiast geworden? Dat is geweldig want we zijn altijd op zoek naar goede verhalen en producten.  Voldoe je aan de volgende voorwaarden: kom je uit Brabant, produceer je duurzaam, lokaal en kleinschalig? Meld je dan snel aan.  Deelname aan de markt is ook voor standhouders gratis.

Kan ik het evement sponsoren?

Helemaal geweldig dat je het initiatief een warm hart wil toedragen! Laat je gegevens achter op (info@boergondischemarkt.nl) en en we nemen contact met je op.

Is het evenement binnen of buiten?

De markt zal zowel binnen als buiten plaatsvinden. Mocht het onverhoopt regenen, is er dus geen reden om niet te komen😊

Kan ik ook iets kopen?

Op de markt zijn alle streekproducten te koop (van vlees, tot groenten en zelfs boeken en wijn).  Bekijk het actuele overzicht op deze site of op de FB pagina. 

Mag ik mijn hond meenemen?

Iedereen is welkom, maar voor harige viervoeters moeten we helaas een uitzondering maken.

Bereikbaarheid voor minder-validen?

De locatie is zeer goed bereikbaar en toegankelijk (er zijn liften, speciale toiletten en andere noodzakelijke aanpassingen..)

Zijn er openbare toiletten?

Het Summa Horeca College heeft alle voorzieningen in huis (ook voor minder validen).

Waar kan ik beste parkeren?

Je kan in de buurt van de school goed parkeren. Maar misschien is de bus wel een betere optie. Zie contact – route.

Waar kan ik terecht  met al mijn overige vragen? 

Neem gewoon contact met ons op via info@Boergondischemarkt.nl en we komen er z.s.m. op terug.